O NAMA

Veliki uspjesi nikada ne dolaze iz zone udobnosti

STILO STUDIO

Pilates Studio Stilo je osnovan 2005. godine i nalazi se u mirnoj ulici u Vrapču i u neposredonoj blizini naselja Špansko, Malešnica i Gajnice.
Stilo Studio je smješten u 100m2 intimnog prostora sa dvije multifunkcionalne dvorane za individualne i grupne pilates programe.
Individualni pristup je nužan za dobar efekt pa se vježbanje izvodi u manjim grupama sa najviše 10 osoba, a individualni i poluindividualni termini na pilates spravama ili prostirci (matwork pilates).

certificirani treneri

Velika i najvažnija prednost Stilo Studija nad drugim vježbaonicama su pomno selektirani i certificirani treneri sa više od desetljeća iskustva rada iz područja pilatesa, atletske kondicije i fitnessa.
rect21968

Sanja Pavliško

STOTT PILATES® Certified Instructor
Organizatorica i voditeljica Pilatesa u Stilo Studiju bavi se i proučava pilates tehniku od 1999. godine. Vođenjem Pilatesa se počinje baviti od 2000. godine, a u travnju 2005. godine završava edukaciju po STOTT PILATES metodi te 2007. postaje certificirani STOTT PILATES® instruktor.
Kao diplomirani ekonomist, Stilo studio oplemenjuje svojim bogatim managerskim i analitičkim iskustvom.

Luka Sekelj

Magistar kineziologije i kineziterapeut
S pilatesom se susreće na Kineziološkom fakultetu gdje ga je zavolio i stekao znanja za provođenje programa. Svoje znanje produbljuje učeći od instruktorice Sanje Pavliško. Osim toga, radi u školi kao profesor tjelesne i zdravstvene kulture. Trener škole plivanja, voditelj grupnih i individualnih programa u teretani, volontirao je s osobama s tjelesnim i intelektualnim teškoćama u gimnastičkom klubu i školi plivanja.
Svoj sportski put započeo je u karateu, u 20 godina bavljenja postaje trener i glavni sudac. Paralelno s karateom bavi se i judom i kickboxingom te 2018. dobiva licencu kickboxing trenera Hrvatskog kickboxing saveza.

Alan Krstevski

Magistar kineziologije, Certified PROGRESSIVE® Trainer
Kroz cijeli život se bavi raznim sportovima (nogomet, košarka kasnije Taekwondo, Ninjutsu) te za svoj poziv odabire studiranje na Kineziološkom fakultetu gdje 2004. godine je diplomirao te stekao titulu Magistra kineziologije. Svoje obrazovanje nastavlja i produbljuje STOTT PILATES® i PROGRESSIVE edukacijama. Tako 2011. godine postaje instruktor i edukator funkcionalnog treninga, progressive athletic conditioninga i pilatesa, voditelj kondicijskih treninga, voditelj rehabilitacijskih programa, pilates programa za trudnice i postnatal pilates, voditelj rehabilitacije i post rehabilitacije. Zahvaljujuci opširnom i dubokom znanju te bogatom iskustvu postiže iznimne rezultate u radu sa vrhunskim sportašima. Takoder paralelno sa Pilatesom, vodi treninge u školi ratnickih vještina.
rect2196dsd8s

Marina Soldo

Viši trener fitnessa, STOTT PILATES® Certified Instructor
Od najranijeg djetinjstva pleše u plesnoj skupini Tihane Škrinjaric te je kao logičan slijed postala instruktorica pilatesa i drugih fitness programa koje kontinuirano vodi. 2009. je na kineziološkom fakultetustekla diplomu “Viši trener fitnessa” s diplomskim radom na temu: “Vježbe pilatesa za treću životnu dob”, te je na Fakultetu političkih znanosti magistrirala novinarstvo. Stalni je stručni suradnik fitness.com.hr portala, za koji piše članke o pilatesu, vježbanju i zdravlju. 2011. je postala STOTT PILATES® Certificirani instruktor te se nastavila specijalizirati u području pilatesa završivši 2012. edukaciju za Progressive pilates instruktora.
Od 2014. pohađa tečaj za yoga učitelja RYT 200 kojim dodatno produbljuje znanje i unaša raznolikost u svoje treninge.

kontaktirajte nas

Budući su stranice općeg informativnog karaktera, za konkretne upite, kontaktirajte nas putem email forme!